Navigacija

Vrtlarstvo kod kuće – čak i u stanu

15 Marta, 2021

Donosimo Vam par savjeta za savršen vrt u Vašem stanu, te benefite biljaka unutar životnog prostora za Vas, ali i sredinu koja Vas okružuje.

Više

Tehnologije koje su promijenile svijet

25 Februara, 2021

Donosimo Vam neke od utjecajnijih pomaka u svijetu tehnologije u proteklim desetljećima, te savjete kako možete biti energijski učinkoviti dok ih koristite.

Više

Savjeti za uštedu energije tokom zime

11 Januara, 2021

Donosimo Vam nekoliko praktičnih savjeta čijom implementacijom ćete doprinijeti zdravijem okolišu, dok istovremeno smanjujete i svoje troškove. Zvuči savršeno, zar ne? Olovku u ruke i pišite!

Više

 

Eco-friendly pokloni za svaku priliku

28 Decembra, 2020

Da li postoje pokloni koji će obradovati osobu kojoj ih darujete, a neće škoditi okolišu? Odgovor je – da! Kako bis Vam olakšali pronalazak odgovora na ono „Šta pokloniti?“ pitanje, AF BEEP stručnjaci Vam donose 5 sjajnih ideja za poklone koji su ekološki prihvatljivi i savršeni za svaku priliku.

Više

6 načina kako i Vi možete doprinijeti zdravijem zraku

17 Decembra, 2020

Donosimo Vam nekoliko savjeta, čijom implementacijom i Vi možete pridonijeti kreiranju zdravijeg okruženja za sve.

Više

Ušteda energije za održiva radna mjesta

16 Decembra, 2020

Kako bi i vi dali svoj doprinos kada je riječ o energijskoj efikasnosti na radnom mjestu, stručnjaci vam donose nekoliko jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da uštedite energiju i unesete pozitivne promjene u svoje radno okruženje.

Više

 

Starije vijesti